PSA Peugeot Citroën Slovakia podporuje talenty zamestnancov

05.04.2015 Trnava

Trnava 5. apríla (TASR) – Už druhý rok podporuje Trnavská automobilka PSA Peugeot Citroën Slovakia prostredníctvom mikrosponzoringovej schémy talenty svojich zamestnancov. Od polovice roka 2014 podporila celkovo 14 projektov rôzneho zamerania.

Mikrosponzoring v podmienkach trnavskej automobilky má za cieľ podľa vyjadrenia hovorcu Petra Šveca podchytiť talenty a podporiť záujmové aktivity zamestnancov, ktorým sa vo voľnom čase venujú. Podmienkou pre žiadosť o finančnú podporu, maximálne do výšky 300 eur na jeden projekt, je jeho realizácia prostredníctvom občianskeho združenia, športového klubu, nadácie, prípadne iného právneho subjektu neziskového charakteru. Prioritami pri rozhodovaní sú vzdelávanie a veda, ochrana životného prostredia, šport, zdravie a bezpečnosť a charita.

"Už podporené projekty boli zamerané na rôzne vekové kategórie a rozličné oblasti aktivít. Prevažoval však šport, a to predovšetkým detský futbal. Ale podporili sme aj denný detský letný tábor, klub seniorov, vybavenie miestnosti pre deti v materskej škôlke, rekonštrukciu kynologického klubu, usporiadanie jazdeckých pretekov pre deti a dorast, majstrovstvá Slovenska v Karate klube a kosenie letiskovej pristávacej plochy pre leteckých modelárov v Trnave. Všetky projekty boli realizované v Trnave a blízkom okolí," uviedol Švec. Zamestnanci majú možnosť o takúto podporu žiadať aj teraz vyplnením jednoduchého formulára. O pridelení finančných prostriedkov rozhoduje sponzoringová komisia.
 

Vyberte región